YouTube

Afspraak bij de longarts & ontlasting onderzoek?! – Lonnekefilmt

Jullie hebben twee weken geleden kunnen zien dat ik plots longfoto’s moest maken van mijn MDL- arts. Ik ben erg kortademig maar had het eigenlijk zelf niet echt in de gaten. Dit is iets wat er langzaam is ingeslopen en dacht altijd dat dit een combinatie was tussen mijn gewicht en de medicijnen die ik slik. Het is goed dat ik daarin nu word onderzocht.  

Afgelopen weer was het zover. Ik had een afspraak bij de longarts en moest direct mijn ontlasting inleveren. Tja, voor mij is dit onderhand een normale zaak maar ik begrijp dat je dit redelijk akward vind. Dat was het namelijk ook, kijk de video maar!
Gelukkig was ik op tijd thuis om samen met James te douchen & hem zelf in bed te kunnen leggen. Lieverd dat hij is!

Heb jij de vorige video nog niet gezien? Klik dan hier! Abonneer ook zeker even op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s en het is gratis, doen dus!

 

 

 

 

 

(Visited 155 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.