infuus
YouTube

Infuus twee keer ingebracht? – LonnekeFilmt

Infuus twee keer ingebracht? Lonnekefilmt

Ik moest gisteren mijn drugs weer ophalen in het ziekenhuis, het was weer tijd voor het entyvio/vedolizumab infuus en in deze vlog zie je hoe het verloopt. Zoals misschien al vele weten heb ik iedere keer als ik in het ziekenhuis kom, koorts en dan mag je eigenlijk het infuus niet krijgen. Deze keer opnieuw verhoging dus het is nog even spannend. Uiteindelijk mag het infuus aangesloten worden maar dit gaat fout.

Mijn youtubepagina is opnieuw ingedeeld. Je kunt nu zelf beslissen welke filmpjes je wil bekijken.. ZIEKENHUISVLOGS, LONNEKEFILMT VLOGS, PRAATVIDEO’S, BLOOPERS! Ik raad je aan om gewoon alles te kijken want ja, ja, dat is gewoon leuk 😉

Like, deel & reageer op Lonnekefilmt! 🙂 Infuus twee keer ingebracht?

(Visited 218 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.