Over mij

Mijn naam is Lonneke, 27 jaar oud en ik hoop jullie op deze pagina iets meer te vertellen over wie er achter deze blog zit.

Ik kan mezelf het beste omschrijven als:

Gek op het land spanje – Realistisch – Onzeker – Spontaan – Vrolijk – Twijfelaar – Hondengek – Huismus – Familiemens – Moeder van James & Marlie– Gek op Lisa – Levensgenieter – Creatief –

De reden dat ik deze blog ben begonnen komt voort uit mijn liefde voor schrijven. Ik ben mijn blog gestart toen ik in het ziekenhuis lag. In 2010 werd bij mij de ziekte van Crohn geconstateerd en ik had een uitlaatklep nodig nu sporten niet meer mogelijk was. Ik begon een blog om alles van mezelf af te schrijven, als dagboek en om op deze manier mijn grote familie op de hoogte te stellen van mijn situatie.

Dit werd goed ontvangen maar niet alleen door mijn familie. Ik kwam erachter dat er steeds vaker andere, onbekende mensen reageerde op mijn artikelen. Op deze manier ben ik verder gegaan met schrijven, niet alleen over mijn ziekte want die is inmiddels in remissie maar ook over andere hersenspinsels die mij bezig houden.

Onderwerpen op LonnekeSchrijft variëren van mijn gezondheid tot mijn ervaring als ‘jonge’ moeder samen met mijn lieve vriendin Lisa en onze kinderen James en Marlie.

Pak een kopje koffie, een bakje thee of zak onderuit met een lekkere ‘neut’ en neem ondertussen een kijkje op LonnekeSchrijft, veel leesplezier!

Je leest op LonnekeSchrijft artikelen over ons leven als moeder met 2 jonge kinderen en nog veel meer! 

 

 

(Visited 893 times, 1 visits today)